Música per nadons i petitons

Taller per als més petits i petites de la casa.

El Taller de música per nadons i petitons ofereix diversos grups segons l'edat dels petits i petites. Una hora a la setmana, gaudireu d'una manera familiar a través de cançons, joc, estimulació sensitiva i emoció.

MONTSE LOASO

Cantant, pianista i professora

Formada en Musicoteràpia per dones embarassades i nadons a l’escola El Musical de Bellaterra de la mà de Mª Josep Bressons. També ha rebut classes de recursos pedagògics per nens de 0 a 3 anys de la mà de Albada Blay i Ester Bonal a l’escola El Xamfrà de Barcelona. Des de fa 5 anys imparteix classes a nens/es de 0 a 5 anys.

 

Actualment treballa a l’Aula de música La Farigola del Clot on dóna classes de sensibilització musical a nens/es de 3 a 5 anys i  com a professora de cant coral. Com a cantant i coordinadora artística treballa a  Bat Audicions on es divulga la música a les escoles amb els seus espectacles didàctics.

 

És important que de ben petits, els infants visquin la música d’una manera lúdica i divertida. La descoberta d’un nou entorn i de nous sons fa que tinguin una major riquesa perceptiva del món que els envolta i desperti la seva curiositat per interactuar i descobrir.

 

Les classes són vivencials i tant nadons com pares i mares gaudiran de la música a través del joc i l’experimentació. Es donaran noves maneres per apropar la música als més petits i eines pels pares i mares que es podran aplicar al dia a dia, creant així un vincle materno/paterno-filial actiu i creatiu.

tats

De 3 a 10 mesos

Els primers mesos de vida sin emocionants. Al Taller es treballa la part afectiva entre mare/pare i nadó a través de la música, connectant a través de la veu materna/paterna, les carícies i l'experiència amb els altres nadons.

Dimecres

16h a 16.45h

12 sessions +

1 classe oberta

110€

SALTIRONS

A partir de 3 anys

TUTUTS

De 10 a 24 mesos

Quan el nadó comença a moure's autònomament, a tocar nous objectes, a balbucejar futures paraules, és el moment de refermar-li la curiositat i l'autoestima. El taller dóna eines perquè a casa el vincle emocional entre pares i fills sigui la porta a la llibertat d'experimentar i gaudir de l'entorn. A través de la música i petits instruments juguem a experimentar noves textures, nous sons, un viatge sensorial emocionant.

Dimarts

16.30h a 17.15h

 

o

Dissabte

10.30h a 11.15h

12 sessions +

 1 classe oberta

110€

BADABADOCS

De 2 a 3 anys

En aquesta etapa, la personalitzat del nadó aflora sorprenentment. La vivència positiva i feliç amb el seu entorn serà clau en el seu desenvolupament emocional. És hora de participar més conscientment d'aquest entorn participant activament de les cançons i balls del taller i iniciar-se en el gaudi en grup a través de la música. 

Dimarts

17.30h a 18.15h

 

o  Dimecres

17h a 17.45h

o Dissabte

11.30h a 12.15h

12 sessions +

1 classe oberta

110€

Dimarts

18.30h a 19.15h

 

o Dimecres 

18h a 18.45h

o Dissabte

12.30h a 13.15h

12 sessions +

1 classe oberta

110€

SALTIRONS

A partir de 3 anys

En aquest etapa, les nenes i nens prenen consciència del contingut de les cançons i les emocions que es desperten. A través de la música com a vivència personal i com a element d'interacció amb els companys i companyes de grup, emprendrem un camí d'autoconeixement i gaudi a través de la música.

© La Iguana - Cultura de proximitat 2020