Música per nadons i petitons

Taller per als més petits i petites de la casa.

El Taller de música per nadons i petitons ofereix diversos grups segons l'edat dels petits i petites. Una hora a la setmana, gaudireu d'una manera familiar a través de cançons, joc, estimulació sensitiva i emoció.

MONTSE LOASO

Cantant, pianista i professora

Des de fa 8 anys imparteix classes a infants de 0 a 6 anys. 

Especialitzada en el mètode Music Learning Theory per nadons de Edwin Gordon de IGEME de la mà de Marisa Pérez i Eli Pujol. Ha rebut classes de Musicoteràpia per embarassades i nadons a  El Musical de Bellaterra de la mà de Mª Josep Bressons i també ha rebut classes de recursos pedagògics per nens de 0 a 3 anys de la mà de Albada Blay i Ester Bonal al El Xamfrà de Barcelona.

Actualment imparteix classes per nadons a La Iguana Centre de cultura de proximitat. Com a cantant i coordinadora artística treballa a Bat Audicions on es divulga la música a les escoles amb els seus espectacles didàctics. També és la cantant del grup infantil La Jana, amb el seu espectacle “La Jana i els sentiments”.

És important que des de petits les nenes i els nens ja visquin la música d’una manera lúdica i divertida. La descoberta d’un nou entorn i de nous sons fa que tinguin una major riquesa perceptiva del món que els envolta. Les classes són vivencials, on tant nens com pares gaudiran de la música, a través del joc i l’experimentació. Es donaran noves maneres de poder acostar la música als més petits i unes eines pels pares que podran després aplicar al dia a dia del seu fill, això crea un vincle més fort materno i paterno-filial.

tats

De 3 a 10 mesos

Els primers mesos de vida sin emocionants. Al Taller es treballa la part afectiva entre mare/pare i nadó a través de la música, connectant a través de la veu materna/paterna, les carícies i l'experiència amb els altres nadons.

Dilluns

16.30h a 16.30h

11 sessions

110€

SALTIRONS

A partir de 3 anys

TUTUTS

De 10 a 24 mesos

Quan el nadó comença a moure's autònomament, a tocar nous objectes, a balbucejar futures paraules, és el moment de refermar-li la curiositat i l'autoestima. El taller dóna eines perquè a casa el vincle emocional entre pares i fills sigui la porta a la llibertat d'experimentar i gaudir de l'entorn. A través de la música i petits instruments juguem a experimentar noves textures, nous sons, un viatge sensorial emocionant.

Dimarts, a les 16.30h

Dimecres, a les 17hh

Dijous, a les 16.30h

 

Dissabte, a les 10.30h

11 sessions

110€

BADABADOCS

De 2 a 3 anys

En aquesta etapa, la personalitzat del nadó aflora sorprenentment. La vivència positiva i feliç amb el seu entorn serà clau en el seu desenvolupament emocional. És hora de participar més conscientment d'aquest entorn participant activament de les cançons i balls del taller i iniciar-se en el gaudi en grup a través de la música. 

Dilluns, a les 17.30h

Dimarts, a les 17.30h

11 sessions

110€

Dimecres, a les 18h

Dijous, a les 17.30h

 

Dissabte, a les 12.30h

11 sessions

110€

SALTIRONS

De 3 a 4 anys

En aquest etapa, les nenes i nens prenen consciència del contingut de les cançons i les emocions que es desperten. A través de la música com a vivència personal i com a element d'interacció amb els companys i companyes de grup, emprendrem un camí d'autoconeixement i gaudi a través de la música.

GRIMPANTS

De 4 a 5 anys

Desenvolupar la pròpia autonomia, la creativitat i la formació d'un criteri propi a través de la música!

Dilluns, a les 18.30h

Dimarts, a les 18.30h

11 sessions

110€

Modelo del árbol

© La Iguana - Cultura de proximitat 2021