​Música per nadons_

El Taller de música per nadons i petitons ofereix diversos grups segons l'edat dels petits i petites. Una hora a la setmana, gaudireu d'una manera familiar a través de cançons, joc, estimulació sensitiva i emoció.

  • Negro Facebook Icono
  • Negro del icono de Instagram
@laiguanakids

TATS

De 3 a 10 mesos

Els primers mesos de vida son emocionants. Treballarem la part afectiva entre mare/pare i nadó a través de la música, connectant a través de la veu, les carícies i l'estimulació amb sons i textures.

Dilluns 16.30h a 17.15h

TUTUTS

De 10 a 24 mesos

Els petits i petites comencen a moure's autònomament, a descobrir per elles mateixes, a balbucejar. Començarem a treballar la llibertat d'experimentar i gaudir de l'entorn a través de la música i petits instruments per refermar la curiositat i l'autoestima.

Dimarts 16.30h a 17.15h

Dimecres 17h a 17.45h

Dijous 16.30h a 17.15

Dissabte 10.30h a 10.45h

BADABADOCS

De 2 a 3 anys

La personalitzat dels petits i petites es va definint d'una manera sorprenent. La vivència positiva i feliç amb el seu entorn serà clau en el seu desenvolupament emocional. És hora de participar més conscientment d'aquest entorn, prendre el protagonisme de les cançons i balls i prendre consciència del gaudi en grup a través de la música. 

Dilluns 17.30h a 18.15h

Dimarts 17.30h a 18.15h

SALTIRONS

De 3 a 4 anys

Prendrem consciència del contingut de les cançons i les emocions que es desperten. A través de la música com a vivència personal i com a element d'interacció amb els companys i companyes de grup, emprendrem un camí d'autoconeixement i gaudi a través de la música.

Dimecres 18h a 18.45h

Dijous 17.30h a 18.15h

Dissabte 11.30h a 12.15h

GRIMPANTS

De 4 a 5 anys

El temps passa voltant! Ara toca desenvolupar la pròpia autonomia, la creativitat i la formació d'un criteri propi a través de la música!

Dilluns 18.30h a 19.15h

Dimarts 18.30h a 19.15h

música per nadons

MONTSE LOASO

Cantant, pianista i professora

Fa 8 anys que imparteix classes a infants de 0 a 6 anys. Especialitzada en el mètode Music Learning Theory per nadons de Edwin Gordon de IGEME amb Marisa Pérez i Eli Pujol. Ha rebut classes de Musicoteràpia per embarassades i nadons de Mª Josep Bressons i de recursos pedagògics per nens de 0 a 3 anys de Albada Blay i Ester Bonal a 'El Xamfrà' de Barcelona.

Actualment imparteix classes per nadons a La Iguana - Cultura de proximitat. Forma part de l'equip de Bat Audicions com a cantant i coordinadora artística. 'Bat' divulga la música a les escoles amb els seus espectacles didàctics. També és la cantant del grup infantil La Jana, amb el seu espectacle “La Jana i els sentiments”.

És important que des de petits les nenes i els nens ja visquin la música d’una manera lúdica i divertida. La descoberta d’un nou entorn i de nous sons fa que tinguin una major riquesa perceptiva del món que els envolta. Les classes són vivencials, on tant nens com pares gaudiran de la música, a través del joc i l’experimentació. Es donaran noves maneres de poder acostar la música als més petits i unes eines pels pares que podran després aplicar al dia a dia del seu fill, això crea un vincle més fort materno i paterno-filial.