Música per embarassades

Taller a partir del 5è mes d'embaràs

La segona meitat de l'embaràs és una etapa plena de noves sensacions en comunicació amb el nadó, que ja és molt més present amb els seus moviment i evolucions. És a partir d'aquest moment que es treballa el que serà el moment del part a través de la música, treballant respiració, relaxació i la creació d'un clima molt personal i comfortable per ajudar en el moment del naixement.

Horaris a convenir.

MONTSE LOASO

Cantant, pianista i tallerista

Formada en Musicoteràpia per dones embarassades i nadons a l’escola El Musical de Bellaterra de la mà de Mª Josep Bressons. També ha rebut classes de recursos pedagògics per nens de 0 a 3 anys de la mà de Albada Blay i Ester Bonal a l’escola El Xamfrà de Barcelona. Des de fa 5 anys imparteix classes a nens/es de 0 a 5 anys.

 

Actualment treballa a l’Aula de música La Farigola del Clot on dóna classes de sensibilització musical a nens/es de 3 a 5 anys i  com a professora de cant coral. Com a cantant i coordinadora artística treballa a  Bat Audicions on es divulga la música a les escoles amb els seus espectacles didàctics.

 

És important que de ben petits, els infants visquin la música d’una manera lúdica i divertida. La descoberta d’un nou entorn i de nous sons fa que tinguin una major riquesa perceptiva del món que els envolta i desperti la seva curiositat per interactuar i descobrir.

 

Les classes són vivencials i tant nadons com pares i mares gaudiran de la música a través del joc i l’experimentació. Es donaran noves maneres per apropar la música als més petits i eines pels pares i mares que es podran aplicar al dia a dia, creant així un vincle materno/paterno-filial actiu i creatiu.

© La Iguana - Cultura de proximitat 2020