La nostra filosofia

...

CULTURA DE PROXIMITAT

La Iguana vol contribuïr a la vida cultural de barri, amb preus assequibles i continuïtat en la seva programació, la cultura no és un luxe, és un dret. Per la cultura quotidiana. Vine i disfruta-la, participa'n, comparteix-la, crea-la, fem-la créixer.

RECOLZAMENT DE LA CULTURA EN DIRECTE

La Iguana és casa per artistes i professionals de la cultura, els de més alavora, els de més lluny, els que canten, els que toquen, els que somien poemes, pinten i es mullen. Volem recolzar els artistes que es reafirmen tossudament.

ELS PETITS SON EL FUTUR

La Iguana ofereix una programació regular perquè els més petits de la casa disfrutin i deixin volar la seva imaginació, es sorprenguin i adoptin la música, els contes, l'experimentació a través de la cultura com una eina per ser feliços. 

COHESIÓ I DINAMITZACIÓ

La Iguana creu fermament en l'intercanvi de sensibilitats i experiències per esdevenir millors persones. Per això, un dels motius principals per existir ha estat i és poder ser un espai per a la diversitat. Això ens enriqueix i ens fa créixer. Volem tenir molts germans i germanes, ja siguin rèptils iguaneros, ocells, herbes aromàtiques o pedres de riu. Fem pinya per una cultura oberta i lliure.

ACTUA A LA IGUANA

La Iguana és un espai multidisciplinar on hi tenen cabuda diverses expressions culturals. I dins d'aquesta idea, els espectacles i concerts són de petit format, acústics, propers. Si creus que la teva proposta pot encaixar fes-nos-ho saber. Vine i parlarem.

SINÈRGIES

La Iguana està oberta a totes les persones, entitats o empreses que tinguin ganes de celebrar-hi un episodi de la seva vida o vulguin utilitzar l'espai per desenvolupar-hi una jornada de treball fora de la rutina, una trobada de negocis o una simplement tenir un espai on reunir-se per traçar camins.

© La Iguana - Cultura de proximitat 2020